Sincap Hazırda Bekletme Mı?

Sincap ailesi, yer sincapları, ağaç sincapları, sıçanlar, uçan sincaplar, sincaplar ve çayır köpeklerinden oluşur. Hayvanlar çoğu kıtaya özgüdür ancak Avustralya'da insanlar tarafından tanıtılmıştır. Sincapların boyu, 2.8 ila 3.9 inç arasında olan ve yaklaşık 0.35 ons ağırlığındaki küçük türlerden 3 feet uzunluğa sahip ve 18 pound ağırlığa sahip büyük türlere kadar değişebilir. Yumuşak ipeksi kürklerle kaplı gür gövdeleri, gür kuyrukları ve iri gözleri vardır. Sincaplar hemen hemen her habitatta hayatta kalabilir, ancak aşırı kuru bölgelerden ve kutup bölgelerinden kaçınma eğilimindedir. Çoğunlukla otçulardır, ancak bazıları böcekler ve küçük omurgalılar ile beslenir. Kış aylarında nadiren görülmekle birlikte, sincap kış uykusuna yatmaz.

Sincaplar Nerede Yaşar?

Sincapların yalnızca ağaçlarda yaşadığı yaygın bir yanılgı vardır. Ancak, habitatları evler dahil yuva ve binaları içermektedir. Çoğu sincap, den geliştiricilerdir ve dallar ve dallar kullanarak dreyler olarak adlandırılan denslerini oluştururlar. Dreysler genellikle çatallara veya ağaç oyuklarına veya hatta varsa ahırlara dayanır. Yer sincapları, rahatlık ve sıcaklık için yapraklar ve yosun içeren yeraltı tüneli sistemleri olan yuvalarda yaşarken, uçan sincaplar, dallar ve dallar kullanılarak değiştirilmiş ağaç yuvalarında veya deliklerde yaşar. Kış aylarında, genç sincapların uyuması ve yetiştirilmesinde dreys veya dens kullanılır.

Sincap Hazırda Bekletme Mı?

Sincaplar aşırı soğuğu önler ve kışın çoğunu denslerde uyuyarak geçirir. Bununla birlikte, bu davranış gerçek kış uykusu değildir, çünkü sincapların kış uykusu için gereken yeterli vücut yağını tutamayacakları gerçeğiyle açıklanan önemli bir hareketsizlik ve metabolik depresyon durumu yaşamazlar. Havalar düzeldiğinde sincaplar, sıcak aylarda sakladıkları yiyecekleri almak için dışarı çıkacaklar. Yaz ve sonbahar aylarında sincapların üç yıla varan yiyecek toplayabildiği ve saklayabileceği tahmin edilmektedir.

Kış aylarında Sincaplar Nasıl Kurtulur?

Kış aylarında, sincaplar yiyecek arama için daha az zaman harcar ve birbirlerini sıcak tutabilmek için gruplar halinde yoğunluğa çekilirler. Şehirdeyken zamanlarının çoğunu uyuyarak geçirirler. Bebek sincaplar arasında yaygın olan ortak sincap uyku düzeni genellikle yetişkinliğe taşınır ve soğuk mevsimlerde uygulanır. Sincaplar bölgesel olmakla birlikte, kış havalarında dost canlısı ve misafirperverler. Soğuk mevsimlerde bile, sabahın erken saatlerinde ve akşam geç saatlerde yiyecek arama ve etkinliğin ardından bazı sincaplar görülebilir ve daha sonra gün içinde ineklerine çekilebilir. Bazı sincaplar da kışa toplu olarak hazırlanır, bu da sonbahar aylarını vücut kütlelerini arttırmak için önemli miktarda yiyecek tüketerek geçirdikleri anlamına gelir. Bu yiyecek rezervleri, yiyeceklerin kıt olduğu sincapların kış mevsiminde hayatta kalmalarına yardımcı olmaktadır.